Eyedrop in Nederland

Eyedrop bril om makkelijk oogdruppels toe te dienen

Waarom zou u kiezen voor Eyedrop?

Wist u dat maar liefst 90% van de mensen in Nederland boven de 50 moeite heeft met het zelf toedienen van oogdruppels? Het kan een uitdaging zijn, en hulp bij het druppelen is niet altijd beschikbaar via thuiszorgdiensten. Vooral ouderen hebben vaak assistentie nodig bij deze taak, maar met de EyeDrop bril is dat verleden tijd!

Tijdbesparend

Thuiszorgorganisaties komen vaak meerdere keren per dag langs om oogdruppels toe te dienen, wat tijdrovend en kostbaar kan zijn. Met slechts een korte training kunnen ouderen nu zelfstandig oogdruppels toedienen met behulp van de EyeDrop bril. Dit bevordert de zelfredzaamheid en onafhankelijkheid, wat resulteert in lagere zorgkosten. De gebruikers van oogdruppels ervaren ook veel meer vrijheid en vinden het fijn dat ze dit zelf nog kunnen doen. Afhankelijk zijn is een nare bijkomstigheid van ouder worden.

Ouderenzorg

Ook woonzorgcentra en ziekenhuizen kunnen tijd besparen wanneer een groot deel van hun patiënten deze Eyedrop bril kan gebruiken. Eyedrop is daarom in diverse vormen van ouderenzorg inzetbaar. Een aantal voorbeelden zijn wijkverpleging, thuiszorg, revalidatie in een verpleeghuis, huisvesting en zorg in een verzorgingshuis, mantelzorg door een naaste en terminale zorg in de laatste levensfase.

Handig en hygiënisch

Deze bril is niet alleen effectief, maar ook hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Dankzij het slimme ontwerp kunt u de oogdruppels met één hand toedienen. Het flesje wordt stevig op zijn plaats gehouden, zodat u het gemakkelijk kunt voorbereiden en vervolgens met slechts één hand de druppels in uw ogen kunt laten vallen. Bovendien is de bril geschikt voor alle maten oogdruppel flesjes tot 6 mm, waardoor het een veelzijdige oplossing is.

Gewaardeerd door thuiszorgorganisaties, oogartsen en apotheken

Kies voor de EyeDrop bril en verminder de behoefte aan zorg, verhoog uw zelfredzaamheid en bespaar op zorgkosten. Deze innovatieve oplossing wordt gewaardeerd door thuiszorgorganisaties, oogartsen en apotheken, en de prijs is zeer vriendelijk voor uw portemonnee. Maak vandaag nog de overstap naar de EyeDrop bril en ervaar het gemak van zelfstandig oogdruppels toedienen.

Deze bril kan tegen een speciale prijs ingekocht worden door Zorginstellingen, Apotheken, Opticiens, Ziekenhuizen en Drogisterijen wereldwijd. Contact ons hier